Üniversitemizin değerli akademik ve idari personelleri;

Kurumumuzda bulunan bilgisayarların güvenliğini sağlamak amacıyla  ESET Endpoint Protection Advanced antivirüs için lisans anlaşması yapılmıştır.

Öncelikle bilgisayarınızda kurulu antivirüs programı varsa  ekteki dökümanda anlatıldığı gibi bilgisayarınızdan kaldırdıktan sonra yine ekte belirtilen linklerden işletim sisteminize uygun (Windows-32 bit, Windows-64 bit, Linux, MacOS için) dosyayı indirerek bilgisayarınıza kurulum yapabilirsiniz.

Antivirüs yazılımı kampüste (lokalde) bulunan client ve serverlar üzerinde çalışmaktadır.

Lisanslı ESET Endpoint Protection Advanced antivirüs yazılımı Üniversitemiz IP Numaralarına tanımlı olmuş olup, dış networkteki herhangi bir bilgisayara kurulur ise güncelleme yapamayacak ve 10 gün sonra lisans iptal olacaktır.
Kurulum Dokümanı için Tıklayınız...

Kurulum için teknik desteğe ihtiyaç duyarsanız aşağıdaki numaralardan teknik ekibimize ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar dileriz.

Teknik Destek Numaralarımız: