Yazılım Geliştirme Şube Müdürlüğü
Üniversitemiz yönetiminin, birimlerinin talepleri ve başkanlığımız gereklilikleri kapsamında yazılım geliştirme, web tasarımı işlemleri yapılmaktadır.
Donanım Destek Şube Müdürlüğü
Üniversitemiz internet kamera santral alt yapılarını kurmak, bakım ve onarımını yapmak ihtiyaç duyulan teknoloji ve otomasyonun sunucu ve güvenlik altyapısını oluşturmak, ana sistem ve network yönetimi ve tüm ekiple ile iş koordinasyonu sağlamak data ve internet hizmetlerine ilişkin yetkilendirme, kontrol, geliştirme işlemleri ile kullanıcılara teknik destek verilmesi, kullanılan bilgisayar, yazıcı tarayıcı teknolojik cihazların bakım onarım işlemleri yapılmaktadır.
  1. İhsan BOZYEL
  2. Ömer Faruk DEMİR
  3. Metin OLMAÇ
  4. Cemal KILIÇ
  5. Zafer ÇALIK
  6. Şeyhmus OLUKÇU
  7. İbrahim YALAZ
  8. Mehmet TÜRKMEN
  9. Musa ZEYBEL
Ağ ve Sistem Yönetimi Şube Müdürlüğü
Üniversitenin switch konfigürasyon ayarlarını yapmak ve yönetmek. ULAKNET-ULAKBİM sistemini takip etmek ve koordinasyonu sağlamak, olta ve siber saldırıların ve spam gateway takip etmek ve yönetmek gibi buna benzer işlemler yapılmaktadır.
  1. Abdullah KURT
  2. Mehmet Reşat RAZ
Yazılım Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü
Yazılım geliştirme standartlarını oluşturmak, yazılım teknolojilerini takip etmek, yazılımlarının iyileştirilmesi için tedbirler almaktadır. Yazılım geliştirme taleplerinin analiz ve tasarımının yapılmasını, geliştirilmesini, güncellenmesini ve test işlemlerini ile sistemler için gerekli yazılımları temin etmek, yüklemek, yönetmek ve kullanıcıların bu yazılımları nasıl kullanacaklarına dair yazılım programlarındaki standartları hazırlamak, kullanılmasına dair talimatlar ve kılavuzlar hazırlamaktadır.
  1. Emin KAYA
  2. Dilek İsmet BOZYEL
İdari ve Mali Hizmetler Şube Müdürlüğü
personelin özlük işleri, maaş, terfi, yıllık izin, rapor vb. satın alma işlemleri ile birimizin tüm resmi yazışmaları yapılmaktadır.
  1. Yakup AYDENİZ
  2. Yusuf BAĞIŞ
Ar-Ge Projelendirme Şube Müdürlüğü
Üniversitemizin ihtiyaçları doğrultusunda bilgi teknolojileri alanında projeler üretmek, geliştirmek ve çalışma konularına uygun ekipleri oluşturmak, bu ekiplere uygun eğitimleri planlamaktadır.

ÖĞRENCİ E-HİZMETLERİ

PERSONEL E-HİZMETLERİ