Misyonumuz

Teknolojiyi yakından ve en üst seviyede izleyerek, bilgi teknolojileri alanlarında her türlü bilişim alt yapısını oluşturarak, üniversitemizin bilgi işlem sistemini işletmek; eğitim, öğretim ve araştırmalara destek sağlamak, üniversitemizin ihtiyaç duyacağı diğer bilgi işlem hizmetlerini eksiksiz olarak yerine getirmektir.

Vizyonumuz

Türkiye’deki üniversiteler arasında bilişim alt yapısı, kullanıcı memnuniyeti, düzenlenen etkinlikler, verilen servis kalitesi ve çeşitliliği bakımından en üst sıraya yerleşmek; dünyanın saygın üniversitelerinin bilgi-işlem merkezleri ile kıyaslanabilir kalite ve teknolojiye sahip olabilmektir.

İlke ve Değerler

Sürekli Gelişim ve Sürekli Değişim

Sürekli değişen ve gelişen bilgi teknolojileri yakından takip edilir.

Paydaş Odaklı Çalışma

Başkanlığımız, personel, öğrenci ve yönetimin istekleri doğrultusunda planlama yaparak,  hizmet ve yazılımlar geliştirir ve sunar.

Kurumsallaşma

Verilen hizmetlerin ve geliştirilen yazılımların sürekliliği sağlanır.

Toplam Kalite

Başkanlığımız verilen tüm hizmetlerde ve geliştirilen tüm yazılımlarda kaliteyi önemser.

Adalet

Başkanlığımız yönetimi, personel arasında ayrım gözetmeksizin, “emeğe saygı göstererek” hareket eder.

Mükemmelliği aramak

Başkanlığımız tüm çalışanlarıyla hizmetlerini sürekli olarak iyileştirmek ve geliştirmek    düşüncesiyle hareket etmektedir. Bu çerçevede “mükemmelliği aramak” yolunda değişime açık olmak Başkanlığımız personelince paylaşılan bir değerdir.

İşbirliği, Dayanışma ve Paylaşma

Bilişim projelerinin üretilmesinde, hizmetlerin sunulmasında ve geliştirilmesinde Başkanlığımız çalışanları, akademik ve idari birimlerle işbirliği, dayanışma ve paylaşma anlayışı içerisinde hareket eder.

Takım Bilinci

Başkanlığımız çalışanları, takım ruhuyla hareket eder.

YAZILIMLARIMIZ

Talep Portalı

Konut Tahsis Otomasyonu

Ek Ders Otomasyon Sistemi